Studio Oscar


Project Details

Wilson Brothers were commissioned to design a new store for Puma within the Boxpark pop-up mall in Shoreditch, East London.

Dubbed “Twentyone” – the store is situated inside the mall’s 21st shipping container, and offers new stock and organizes events and promotions every 21 days.

Our combined display / storage solution for the space was a giant floor-to-ceiling ‘chest of 225 drawers’ in grain matched Douglas-Fir plywood.

The Draw-Wall runs the full length of the narrow space and leads to a seating / viewing area made from Puma’s Clever Little Bags.

We re-used the finger-tag detail from the Clever Little Bag as our drawer-pull, which also offers the provision to hang apparel / bags etc.

Floor and ceiling linings are also in Douglas Fir, and a simple full height mirror wall runs the length of the store opposite the display wall.

Photography by Jens Marott